Fördjupad byggledning

med inriktning mark och anläggning
Vill du ta ett steg till i din karriär inom samhällsbyggnadssektorn? Stora investeringar väntar inom olika infrastrukturprojekt och kompetensförsörjningen inom mark och anläggning är ett problem...


2 terminer - 85Yhp

Distans - 50%


ANSÖKAN STÄNGD

Just nu finns inga beviljade starter.


Utbildningen bygger vidare på din befintliga kompetens och kurserna under utbildningen ger dig konkreta kunskaper, färdigheter och kom-petenser att tillämpa i ett arbetslag och när du kommunicerar med olika aktörer i ett projekt. De olika kurserna i utbildningen är direkt tillämpbara i roller som bygg-, projekt- och arbetsledare inom bygg- och anläggningsbranschen och även inom samhällsbyggnadsbranschen generellt.

Upplägg

Du har föreläsningar via nätet på Teams (live eller inspelat) och när du läser hos oss får du som studerande ett officepaket att installera på din egna dator (där bl a Teams ingår). Du har föreläsningar ca 6 timmar i veckan.

Investera i två terminer för att utvecklas vidare i din karriär.

Kurser 

Arbetsledning och arbetsrätt, 15 YH-poäng
Hållbart och cirkulärt byggande, 15 YH-poäng
Mark- och anläggningsteknik, 20 YH poäng
Markexploatering och samhällsbyggnadsprocessen, 15 YH-poäng
Praktisk entreprenadjuridik - fördjupning, 20 YH-poäng

Behörighet till utbildningen

För inom samhällsbyggnad relevant eftergymnasial utbildning motsvarande två års heltidsstudier med godkända betyg
eller
inom samhällsbyggnadssektorn som tjänsteman relevant arbetslivserfarenhet av arbetsledning, funktionsansvar eller motsvarande.

Uppfyller du inte kraven ovan? Även om du skulle sakna betyg eller intyg kan du ansöka via sk fri prövning. Du kanske har motsvarande kunskaper genom erfarenhet? Sök då via fri prövning och skicka med ditt cv och personligt brev och beskriv hur du kan ha eventuell motsvarande kunskap så bedömer vi din reella kompetens.

Vill du ansöka till våra utbildningar men har skyddade personuppgifter? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med din ansökan.

Fakta om utbildningen

85 yh-poäng, 2 terminer, 50%

Sista ansökningsdag

1 augusti 2022

Start: september 2022
Studieort: Norrköping

Kontaktperson

Alma Osmanovic   
alma.osmanovic@esbs.se