East Sweden Business School

Vi bedriver yrkeshögskoleutbildningar i Norrköping

Vill du arbeta inom bygg- och anläggningsbranschen och tycker om att ta ansvar och vill leda andra – ta chansen att gå vidare i karriären till byggledare. 

Är du teknikintresserad och vill ha ett fritt och omväxlande arbete? Gillar du att jobba tillsammans med andra och ta ansvar? 

Drifttekniker

Vill du utveckla ditt affärstänk och din förmåga att kommunicera och driva projekt? Gillar du dessutom att planera?

Entreprenadingenjör

Skulle du gilla att jobba både ute och inne, använda högteknologiska instrument och bidra till samhällsutveckling där infrastruktur, information och kommunikation står i centrum? 

Mätningstekniker

Vill du vara med och skapa trygga och säkra arbetsplatser? I större organisationer finns nästan alltid någon form av arbetsmiljöexpert. Som arbetsmiljöingenjör kan du alltså jobba i många olika branscher och företag.

Kostnadsfria, distansbaserade YH-kurser som är perfekt anpassade för yrkesverksamma med branscherfarenhet. 

Om oss

Läs riktat, roligt och relevant.

East Sweden Business School (ESBS) bedriver YH-utbildningar i Norrköping och har lång erfarenhet inom utbildning. 

Vår vision inom verksamheten är att ge våra studerande den kompetens och de förutsättningar som krävs för en framtida anställning inom näringslivet. 

YH-utbildningar

Rakaste vägen till ett yrke

ESBS | YH-utbildning
Utbildningarnas längd

De YH-utbildningarna vi erbjuder varierar mellan en termin och två år. De berättigar samtliga till studiemedel från CSN.

ESBS | YH-utbildning
LIA-praktik

LIA-praktik innebär Lärande i arbete vilket kännetecknar en YH-utbildning. Vanligtvis är 25 % av utbildningen praktik där kunskaper tränas i yrkeslivet.

Det betyder att du får möjlighet att praktiskt bygga vidare på dina teoretiska kunskaper och erfarenheter som du får under studietiden.

När du gör LIA så är du på heltid på företaget.

ESBS | YH-utbildning
Särskilt pedagogiskt stöd

Som studerande på yrkeshögskolan har du rätt att få pedagogiskt stöd under dina studier. Vi ska också se till att lokalerna är anpassade så att du kan delta i undervisningen.

Särskilt pedagogiskt stöd handlar om olika former av insatser för att kompensera svårigheter i studierna. Exempel på sådana kan vara, anteckningsstöd, utökad lärartid, mentorsstöd, inläsning av litteratur, anpassad examination. Kontakta skolan om du vill veta mer.

ESBS | yh-utbildning
Office 365

När du läser hos oss får du som studerande ett officepaket att installera på din egna dator.

ESBS | YH-utbildning
Examen

För kortare utbildningar än ett år tilldelas studenterna ett utbildningsbevis. Längre utbildningar ger en Yrkeshögskoleexamen.

ESBS

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan eller fyll i formuläret här till höger. Du kan även besöka oss på plats.