Hållbar arbetsledning
och cirkulärt byggande

Vill du ta ett steg till i din karriär? Hållbarhet diskuteras flitigt. Mycket handlar om nya produkter, metoder och processer – men vi behöver också tillämpa ett ledarskap som stimulerar och möjliggör hållbara lösningar. 


1 termin - 45Yhp
Distans - 50%


ANSÖKAN STÄNGD

Just nu finns inga beviljade starter.


Utbildningen kommer att ge kompetenser för att leda ett arbetslag, kommunicera med olika aktörer i ett projekt och hantera olika personalfrågor. När vi nu i snabb takt digitaliserar och industrialiserar byggprocessen, jagar olika sätt att minska CO2-utsläpp, tillämpar nya samverkansupplägg, och står på tröskeln till robotisering och användning av AI, är det av största vikt att chefer och andra ledare avsätter tid för reflektion. Möjligheterna är stora, men det krävs ett helhetsperspektiv. För att bli en bra ledare för framtidens samhällsbyggnad behöver man ha en bred bakgrund. Det krävs en omfattande kompetensutveckling mot uthålligt byggande, miljö och social hållbarhet. 

Upplägg

Du har föreläsningar via nätet på Teams (live eller inspelat) och när du läser hos oss får du som studerande ett officepaket att installera på din egna dator (där bl a Teams ingår). Du har föreläsningar ca 6 timmar i veckan. 

Investera i en termin för att utvecklas vidare i din karriär.

Kurser 

Arbetsledning och arbetsrätt, 25 YH-poäng
Hållbart och cirkulärt byggande, 20 YH-poäng

Behörighet till utbildningen

För inom samhällsbyggnad relevant eftergymnasial utbildning motsvarande två års heltidsstudier med godkända betyg
eller
inom samhällsbyggnadssektorn relevant arbetslivserfarenhet av arbetsledning, funktionsansvar eller motsvarande.

Uppfyller du inte kraven ovan? Även om du skulle sakna betyg eller intyg kan du ansöka via sk fri prövning. Du kanske har motsvarande kunskaper genom erfarenhet? Sök då via fri prövning och skicka med ditt cv och personligt brev och beskriv hur du kan ha eventuell motsvarande kunskap så bedömer vi din reella kompetens.

Vill du ansöka till våra utbildningar men har skyddade personuppgifter? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med din ansökan.

Fakta om utbildningen

45 yh-poäng, 1 termin, 50%

Sista ansökningsdag

1 augusti 2022

Start: september 2022
Studieort: Norrköping

Kontaktperson

Mats Hedström   
mats.hedstrom@esbs.se