| East Sweden Business School AB

Utbildningar

Yrkeshögskoleutbildningar är den rakaste vägen till ett yrke

I SAMARBETE MED BRANSCHEN

VÅRA YH-UTBILDNINGAR

Vill du arbeta inom bygg- och anläggningsbranschen och tycker om att ta ansvar och vill leda andra – ta chansen att gå vidare i karriären till byggledare. 

Är du teknikintresserad och vill ha ett fritt och omväxlande arbete? Gillar du att jobba tillsammans med andra och ta ansvar? 

Vill du utveckla ditt affärstänk och din förmåga att kommunicera och driva projekt? Gillar du dessutom att planera?

Skulle du gilla att jobba både ute och inne, använda högteknologiska instrument och bidra till samhällsutveckling där infrastruktur, information och kommunikation står i centrum? 

Fördjupad byggledning - med inriktning mark och anläggning

Vill du ta ett steg till i din karriär inom samhällsbyggnadssektorn? Stora investeringar väntar inom olika infrastrukturprojekt och kompetensförsörjningen inom mark och anläggning är ett problem.

Hållbar arbetsledning och cirkulärt byggande

Hållbarhet diskuteras flitigt. Mycket handlar om nya produkter, metoder och processer – men vi behöver också tillämpa ett ledarskap som stimulerar och möjliggör hållbara lösningar.

ESBS | YH-UTbILDNING

Våra utbildningar

Yrkeshögskoleutbildningar är den rakaste vägen till ett yrke

En yrkeshögskoleutbildning är på eftergymnasial nivå. Den är skräddarsydd för att möta en efterfrågan kompetens på arbetsmarknaden. Utbildningarna bedrivs i nära samarbeta med det anställande näringslivet. De två-åriga YH-utbildningarna innehåller alltid LIA-praktik.

YH-utbildningarna på ESBS är skapade tillsammans med branschen.
 
Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda bra utbildningar för näringslivet. Det innebär att de är relevanta med koppling till yrkeslivet där exempel och fall från yrkeslivet finns med i undervisningen. De ska vara kopplade till yrkesrollen för att motivera och se nyttan med utbildningarna. Vi anser även att en förutsättning för lärandet är att utbildningarna ska vara roliga. 

Behörighet - Urval - Antagning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec accumsan, tellus posuere sodales rhoncus, nulla nulla dignissim leo, ac consectetur elit mauris quis leo. Phasellus odio orci, ultricies sit amet tristique ac, varius at nisi. Vivamus eros massa, aliquet at sem ut, placerat interdum elit. Vivamus nisi augue, auctor eget malesuada vel, pulvinar eget orci. Quisque sit amet posuere augue. Aenean sodales augue non aliquam molestie. Nunc feugiat aliquam orci a aliquet. Aenean fermentum enim a luctus posuere. Mauris elementum facilisis urna, a adipiscing tortor congue vel. Nullam facilisis ultrices quam. Donec nunc orci, ullamcorper hendrerit nunc a, fringilla rhoncus est. Suspendisse laoreet posuere sapien.

ESBS | YH-utbildning

Examen

De 2-åriga utbildningarna på ESBS ger dig en Yrkeshögskoleexamen. Läser du en kort utbildning (fristående kurspaket) får du ett utbildningsbevis.

På ESBS anordnar vi i samband med examen en diplomeringshögtid för att fira klassens bedrifter. Många studerande går då direkt från examensdagen till en anställning. Statistik  visar att 9 av 10 får arbete efter en YH-utbildning och mer än 50 % får ett jobb genom sin praktikplats (LIA).

Särskilt pedagogiskt stöd

Som studerande på yrkeshögskolan har du rätt att få pedagogiskt stöd under dina studier. Vi ska också se till att lokalerna är anpassade så att du kan delta i undervisningen.

Särskilt pedagogiskt stöd handlar om olika former av insatser för att kompensera svårigheter i studierna. Exempel på sådana kan vara, anteckningsstöd, utökad lärartid, mentorsstöd, inläsning av litteratur, anpassad examination. Kontakta skolan om du vill veta mer.